Psykoterapeuttisen valmiudet opinto-ohjelma, 30 op.  Helsingissä, Oulussa ja Turussa

Tutkimusnäyttöön perustuvia terapiamuotoja

Kelpoisuus jatko-opiskeluihin

Kehittää taitoa ymmärtää inhimillistä kärsimystä

Opinto-ohjelma, 30 op

Psykoterapeuttisen valmiudet opinto-ohjelma

Kaikille psykoterapeuttisesta työstä ja terapian alan koulutuksista kiinnostuneille. Jakso antaa yleiskuvan parhaista tutkimusnäyttöön perustuvista terapiamuodoista ja niiden taustafilosofiasta, mielenterveystyöstä ja ihmisen kasvusta ja kehityksestä.

Antaa kelpoisuuden hakea pitempiin psykoterapian alan koulutuksiin, kuten kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys -ohjelmaan ja yliopistolliseen psykoterapeuttikoulutukseen. Jakso kehittää taitoa ymmärtää inhimillistä kärsimystä ja sen syitä sekä valmiuksia terapeuttiseen ja ohjaukselliseen työhön. Ensisijaisena viitekehyksenä ohjelmassa ovat kognitiivinen ja integratiivinen sekä uusimman polven psykoterapiat.

Ohjelmaan on jatkuva haku.

Jakso alkaa syyskaudella. Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä hakulomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutusohjelmaan voi hakea ympäri vuoden lähettämällä omat yhteystiedot kurssisihteeri Kirsi Salopäälle e-mail: integrum@netti.fi tai soittamalla numeroon 02 2516596/Salopää tai TÄYTÄ SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE TÄSTÄ.