Kognitiivisen lyhytterapian ohjelma,30 op

Jatkuva haku. Lähetä ennakkoilmoittautuminen tästä. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluatko ottaa käyttöön tuloksellisia ja ekonomisia terapian työvälineitä? Etsitkö itsellesi uutta ammatillista suuntaa? Oletko terapian -alan ammattilainen, ja haluat täydentää osaamistasi uusimmilla kognitiivisen terapian menetelmillä? Haluatko kehittää itseäsi ammattihenkilönä ja vähentää tarpeetonta kuormittuneisuutta?

Lyhytterapian opinto-ohjelma soveltuu kaikille, jotka haluavat hyödyntää kognitiivisia menetelmiä työssään ja omassa elämässään. Se sopii johdantokoulutukseksi pitempään psykoterapiakoulutukseen pyrkivälle ja täydennyskoulutukseksi monille Sote-alan, opetustoimen tai kuntoutuksen ammattilaisille ja eri alojen terapeuteille (psykoterapia, toimintaterapia, fysioterapia, puheterapia). Koulutusohjelmassa on opiskellut mm. eri alojen lääkäreitä (työterveys, yleislääketiede, kivun hoito, geriatria, gynekologia ym), työterveyshoitajia ja -psykologeja, ohjaus- ja neuvontapalveluissa toimivia, koulukuraattoreja ja -psykologeja, kuntoutuspalveluissa tai sosiaalitoimessa toimivia ohjaajia ja eri alojen terapeutteja.

Tutkintotodistukseen tähtäävä ohjelma sisältää

• ohjattua itseopiskelua,
• oppimistehtäviä,
• käytännön taitojen harjoittelua pienryhmässä sekä
• osallistumisen metodityöpajoihin.
• Opiskelua tuetaan tutor-ohjatulla verkko-opiskelulla.

Metodityöpajoissa demonstroidaan ja harjoitellaan erityisesti psykoterapiajakson ensitunneilla tehtävää uudelleenjäsennystä ja muutosprosessin käynnistämistä aktivoivilla, tavoitteellisilla ja asiakkaan itsehoitoa tukevilla väliintuloilla.
Koulutusohjelmaan liittyvää lähiopetusta toteutetaan seuraavilla paikkakunnilla: Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Jakso alkaa syyskaudella. Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä hakulomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutusohjelmaan voi hakea ympäri vuoden lähettämällä omat yhteystiedot kurssisihteeri Kirsi Salopäälle e-mail: integrum@netti.fi tai soittamalla numeroon 02 2519 330/Salopää.

TÄYTÄ SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE TÄSTÄ.
Printtaa esite: Kognitiivisen lyhytpsykoterapian koulutusohjelma, jakso 1