Kognitiivisen lyhytterapian ohjelma,30 op (+ optio +15op)

Jatkuva haku. Lähetä ennakkoilmoittautuminen tästä

Haluatko ottaa käyttöön tuloksellisia ja ekonomisia terapian työvälineitä? Etsitkö itsellesi uutta ammatillista suuntaa? Oletko terapian -alan ammattilainen, ja haluat täydentää osaamistasi uusimmilla kognitiivisen terapian menetelmillä? Haluatko kehittää itseäsi ammattihenkilönä ja vähentää tarpeetonta kuormittuneisuutta?

Lyhytterapian opinto-ohjelma soveltuu kaikille, jotka haluavat hyödyntää kognitiivisia menetelmiä työssään ja omassa elämässään. Se sopii johdantokoulutukseksi pitempään psykoterapiakoulutukseen pyrkivälle ja täydennyskoulutukseksi monille Sote-alan, opetustoimen tai kuntoutuksen ammattilaisille ja eri alojen terapeuteille (psykoterapia, toimintaterapia, fysioterapia, puheterapia). Koulutusohjelmassa on opiskellut mm. eri alojen lääkäreitä (työterveys, yleislääketiede, kivun hoito, geriatria, gynekologia ym), työterveyshoitajia ja -psykologeja, ohjaus- ja neuvontapalveluissa toimivia, koulukuraattoreja ja -psykologeja, kuntoutuspalveluissa tai sosiaalitoimessa toimivia ohjaajia ja eri alojen terapeutteja.

Tutkintotodistukseen tähtäävä ohjelma sisältää

• ohjattua itseopiskelua,
• oppimistehtäviä,
• käytännön taitojen harjoittelua pienryhmässä sekä
• osallistumisen metodityöpajoihin.
• Opiskelua tuetaan tutor-ohjatulla verkko-opiskelulla.

Metodityöpajoissa demonstroidaan ja harjoitellaan erityisesti psykoterapiajakson ensitunneilla tehtävää uudelleenjäsennystä ja muutosprosessin käynnistämistä aktivoivilla, tavoitteellisilla ja asiakkaan itsehoitoa tukevilla väliintuloilla ja harjoitteilla.

Opinto-ohjelmaan voi osallistua etäyhdeyden kautta. Lähiopiskelijaksoja järjestetän myös Hesingissä ja Oulussa 
.

Ohjelmaan on jatkuva haku.  Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä hakulomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutusohjelmaan voi hakea ympäri vuoden lähettämällä omat yhteystiedot kurssisihteeri Kirsi Salopäälle e-mail: integrum@netti.fi tai soittamalla numeroon 02 2519 330/Salopää.

TÄYTÄ SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE TÄSTÄ.