MIELEN TAIDOT 2024. Uuden aallon menetelmien joustava käyttö.

Koulutuksellinen retriitti  La 7.9 -8.9.2024 Kulttuurikeskus Sofia, Kallvikinranta, Helsinki.

Tervetuloa kokemukselliseen viikonloppukoulutukseen, jossa on mahdollisuus kokeilla uusimpia kognitiivisen terapian menetelmiä omakohtaisesti ja ohjatun harjoittelun muodossa. Opit valitsemaan ja yhdistelemään eri tekniikoita tilannekohtaisesti. Opit ohjaamaan kokemuksellisia harjoitteita sujuvammin. Saat uusinta tietoa terapian ja itsehoidon ydinprosesseista ja niiden käynnistämisestä lyhytterapiassa tai pitempiaikaisessa työskentelyssä. Kehität omaa joustavuutta terapeuttina ja tunnistat joustavan toiminnan esteitä.

Viikonlopun retriitti sisältää demonstraatioita, tapausesimerkkejä, omakohtaista harjoittelua ja kokemuksellisia harjoitteita pareittain ja suurryhmässä sekä mukavaa yhdessäoloa luonnonkauniissa ympäristössä. Koulutus on samalla osa Mindfulness-ohjaajan tutkintoa ja Master-tutkintoa.

Sofia tarjoaa edullista ja hotellitasoista majoitusta. Opintojakson kokonaishinta sisältäen opetuksen ja ohjauksen, ateriat ja kahvit sekä laajan jaettavan materiaalin ja terapiassa käytettävät apuvälineet on 535,– e  15.8.2024 mennessä ja sen jälkeen 570,- e  sis. alv.(verovähennyskelpoisia).

Paikkoja on rajoitetusti. Varaa oma paikkasi hyvissä ajoin kurssisihteeri Kirsi Salopäältä sähköpostilla integrum@netti.fi tai soittamalla numeroon 02 2516596. Lisätietoja saat myös vastuukouluttaja Juhani Laaksolta 0400 824 156.

Katso Sofian esittely osoitteessa www.sofia.fi.