Kognitiivisen lyhytterapian avoin opinto-ohjelma,30 op

Ohjattua itseopiskelua ja oppimistehtäviä

Käytännön taitojen harjoittelua pienryhmässä

Osallistumisen metodityöpajoihin

Opiskelua tuetaan tutor-ohjatulla verkko-opiskelulla

Kognitiivisen lyhytterapian avoin opinto-ohjelma

Haluatko ottaa käyttöön tuloksellisia ja ekonomisia terapian työvälineitä? Etsitkö itsellesi uutta ammatillista suuntaa? Oletko terapian -alan ammattilainen, ja haluat täydentää osaamistasi uusimmilla kognitiivisen terapian menetelmillä? Haluatko kehittää itseäsi ammattihenkilönä ja vähentää tarpeetonta kuormittuneisuutta?

Lyhytterapian opinto-ohjelma soveltuu kaikille, jotka haluavat hyödyntää kognitiivisia menetelmiä työssään ja omassa elämässään. Se sopii johdantokoulutukseksi pitempään psykoterapiakoulutukseen pyrkivälle ja täydennyskoulutukseksi monille Sote-alan, opetustoimen tai kuntoutuksen ammattilaisille ja eri alojen terapeuteille (psykoterapia, toimintaterapia, fysioterapia, puheterapia). Koulutusohjelmassa on opiskellut mm. eri alojen lääkäreitä (työterveys, yleislääketiede, kivun hoito, geriatria, gynekologia ym), työterveyshoitajia ja -psykologeja, ohjaus- ja neuvontapalveluissa toimivia, koulukuraattoreja ja -psykologeja, kuntoutuspalveluissa tai sosiaalitoimessa toimivia ohjaajia ja eri alojen terapeutteja.

Tutkintotodistukseen tähtäävä ohjelma sisältää

• ohjattua itseopiskelua,

• oppimistehtäviä,

• käytännön taitojen harjoittelua pienryhmässä sekä

• osallistumisen metodityöpajoihin.

• Opiskelua tuetaan tutor-ohjatulla verkko-opiskelulla.

Metodityöpajoissa demonstroidaan ja harjoitellaan erityisesti psykoterapiajakson ensitunneilla tehtävää uudelleenjäsennystä ja muutosprosessin käynnistämistä aktivoivilla, tavoitteellisilla ja asiakkaan itsehoitoa tukevilla väliintuloilla.

Koulutusohjelmaan liittyvää lähiopetusta toteutetaan seuraavilla paikkakunnilla: Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Jakso alkaa syyskaudella. Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä hakulomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjelman lukukausimaksu on 660,- e /lukukausi. Ensimmäinen vuosi sisältää kaksi lukukautta.  Pienryhmäopetuksen (16 t) hinta on 48,- e /tunti. Hinnat sisältävät kaikki kulut.

Koulutusohjelmaan voi hakea ympäri vuoden lähettämällä omat yhteystiedot kurssisihteeri Kirsi Salopäälle e-mail: integrum@netti.fi tai soittamalla numeroon 02 2516596/Salopää.

TÄYTÄ SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE TÄSTÄ.

Jatkuva haku.  Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.